Onze diensten

3D Scan

Binnen deze sector focussen we ons op logistics. Hiermee kijken we naar oplossing voor grote opslagplaatsen, magazijnen en producthallen.

Projectmanagement

ORQO heeft veel ervaring in het begeleiden van verschillende projecten. Wij beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om jouw project zorgeloos te begeleiden. Je kunt bij ORQO terecht voor de onderstaande diensten:

Advies over tussenvloeren en bijbehorende componenten
Aanvragen en vergelijken offertes
Deelnemen aan bouwvergaderingen
Maken van een projectplanning en begeleiding hiervan
Begeleiden van montageprojecten van start tot en met oplevering
Het maken van Revit tekeningen
projectmanagement
inmeetrapporten

Inmeetrapporten

Als je voor je bestaande bouw en/of nieuwbouw betrouwbare meetdata nodig hebt, kan ORQO zorgen voor een compleet inmeetrapport. Dit kan doormiddel van lasermeter of een 3D-scan. Dit hangt van de situatie af en wat er in kaart gebracht moet worden. Als er met een lasermeter wordt gewerkt, leveren wij het inmeetrapport altijd met een 2D en 3D tekeningen.

Keuringen & Inspecties

Een goed keuringsproces is uitermate belangrijk om onveilige en vervelende situaties te voorkomen. De eerste veiligheidsinspectie vindt bij ingebruikname van de entresolvloer plaats.

Onze keurmeesters kunnen voor jou een periodieke veiligheidsinspectie uitvoeren. De keurmeester inspecteert jouw product, zodat je veilig en vertrouwd je werkzaamheden kan uitvoeren. Zo wordt het risicoaspect van de installatie afgedekt en waarborg je een veilige werkomgeving.

Keuringen en inspecties

Adres

Hoogte 7

5629 TV Eindhoven

Socials

Offerte aanvragen